Recruit NOW
IMG-20170418-WA0022

Weten Waarom (1/2)

Het verhaal van Cameron

Falguni en Cameron zijn 2 BA’s die zeer verschillende achtergronden en verhalen hebben, maar ze zijn het er helemaal over eens wanner het over Brand Ambassadors gaat: je moet weten WAAROM je dit doet! Volg hun tweedelige verhaal over wat hen ertoe drijft om elke dag het beste van hunzelf te geven! In deel één kijken we naar Cameron!

Hoewel hij nog maar 23 is, voelt Cameron zich wel al één van de meest volwassen leden in de BA-gemeenschap. Volgens hem komt dit allemaal door zijn opvoeding: het oudste kind in een gezin van acht die door een alleenstaande moeder werden grootgebracht. “Ik had al verantwoordelijkheid van op een zeer jonge leeftijd, zorgde altijd voor mijn broers en zussen, nam ze mee naar school en bracht ze bijvoorbeeld naar de dokter.” Deze manier van leven maakte hem de zelfverzekerde, gedreven en gemotiveerde teamleider die hij vandaag is. “Zorg dragen voor de mensen in je team is fundamenteel, en dat was heel natuurlijk voor mij dankzij mijn familieachtergrond.”

GenXtra Tenerife March 2017-153

Cameron’s BA avontuur begon toen hij 19 jaar oud was. Nadat hij toerisme had gestudeerd en er een jaartje tussenuit had genomen, boekte zijn vriendin hem in voor een afspraak om meer te weten te komen over het werk van een BA. “Zij verdiend alle lof, omdat ik niet eens wist dat ze dat gedaan had. Maar ze zorgde ervoor dat ik naar de afspraak ging en ik werd meteen aangetrokken door wat ik daar zag: de energie, het momentum en de sfeer was geweldig en dat is hoe ik begon.”

Weten Waarom

Na zes maanden als BA woonde Cameron zijn eerste BA-evenement bij en dat opende zijn ogen. ‘Ik wist dat ik altijd al een eigen bedrijf wilde openen en toen realiseerde ik me pas echt hoe groot deze kans werkelijk was. Sindsdien heb ik besloten om me volledig te engageren.” Vooruitgang kwam snel en de natuurlijke geboren leider begon zijn eerste grote campagne op 21-jarige leeftijd.

Cameron 2

‘Ik denk dat alles zo natuurlijk kwam omdat ik wist WAAROM en dat falen een optie was. Ik wist dat wanneer ik deze kans zou krijgen, ik alles moest geven om het succesvol te beëindigen. ‘ Voor Cameron zijn er twee hoofdredenen wat hem een goeie BA maakt: “Ik wil aan mensen bewijzen dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of verhaal, het kan maken. En vooral, ik wil dat mijn familie een goed huis heeft en comfortabel kan leven, dat is 100% mijn doel. ” En de jonge ondernemer denkt dat dat voor iedereen het geval is: ‘Zodra je voor jezelf weet waarom je hier bent, kun je bergen verzetten’.

GenXtra Tenerife March 2017-111

Op zoek naar consistentie en uitdagingen

Vandaag, 23 jaar oud, heeft Cameron alle awards mogelijk al binnengehaald en zegt het een kwestie is van consistent te zijn: “Ik vergelijk mezelf met Sir Alex Ferguson, die met heet meest consistente team altijd wint.” Hoewel hij zegt dat hij nog steeds moet bijleren van meer ervaren leden in de gemeenschap, is er voor Cameron geen stoppen aan. ‘Ik zie toekomstige uitdagingen niet als stressvol, maar als pure motivatie’.

Facebook Comments

Most popular posts

Share This