Recruit NOW
GenXtra Tenerife March 2017-4

GenXtra Meeting in Tenerife

Één van de meest exclusieve Brand Ambassador gebeurtenissen vond dit jaar plaats op 31 maart. De GenXtra bijeenkomst werd gehouden in het Gran Melia Palacio de Isora, met uitzicht op de prachtige kust van Tenerife! Zestig BA’s uit vijf verschillende landen werden uitgenodigd om hun netwerk uit te bouwen en te leren hoe ze bepaalde vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het was een heel intensieve dag, waarbij ze heel veel leerden van ervaren mensen uit de industrie en van andere succesvolle BA’s.

GenXtra Tenerife March 2017-163
Hier voor GenXtra in Tenerife te zijn is ongelooflijk! Het is een geweldige kans om te reizen en het geeft ons ook een groter perspectief over wat BA.Life over gaat. Arnaud’s presentatie sprak me echt aan en het motiveerde me echt om het nog beter te doen als ik terugkom.
Joe - Londen
GenXtra Tenerife March 2017-17
Ik leerde iets heel waardevols van iedere spreker en ik hoop dat ik deze lessen kan toepassen wanneer ik terug ben om zo mijn persoonlijke best te behalen!
Alex - Dublin
GenXtra Tenerife March 2017-76
De onderwerpen waren zoals ze altijd zijn: geweldig. Ze motiveren, laten je nadenken en de mensen hier zijn allemaal zo aardig, dat het perfect past bij de geweldige en ontspannen locatie die Tenerife is. Het is gek om hier te zijn!
Clara - Lyon
Wat ik terug mee nar huis nam van GenXtra waren de lessen die ik geleerd heb, en die onbetaalbaar zijn. Niemand kan naar school gaan en dezelfde opleiding krijgen als wat wij hier hebben gekregen. Dus ik ben erg trots om een deel van deze gemeenschap te wijn. Alles wat ik nodig hebt is hier.
Thomas - Rotterdam
GenXtra Tenerife March 2017-53
Het is geweldig om eindelijk te beseffen wat de mogelijkheden zijn. Ik heb geleerd hoe te investeren van Simon, begrijp het belang van emoties en relaties nu beter dankzij Mars en weet nu in het algemeen wat het belang is van te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere BA's uit heel Europa.
Karim - Luik

Als je er de volgende keer in Parijs absoluut bij wil zijn, laat ons dan zien hoeveel de BA.life gemeenschap voor jou betekend, en laat je inspireren door de presentaties hieronder. Je kan ook de foto’s van de GenXtra bijeenkomst bekeken in de gallerij.

Uw mening is belangrijk voor ons: help ons onze toekomstige bijeenkomsten nog beter te maken door het beantwoorden van enkele vragen.

Hier zijn de presentaties gegeven in Tenerife:

Facebook Comments

Most popular posts

Share This