Recruit NOW
Welcome Asia - Cover picture -1

Welkom Azië!

Als al onze sociale media hints nog niet genoeg waren, kunnen we je nu vertellen wat er gaat gebeuren: de BA-gemeenschap groeit! Tijdens 9 maart komen er drie Aziatische landen bij: Singapore, Maleisië en Indonesië; en enkele andere landen zullen ook nog toetreden in de volgende weken. Onze hashtag #takeontheworld is nog nooit zo nauwkeurig geweest!

Dit schept een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden en kansen: wereldwijde bijeenkomsten, leren van Ba’s uit andere continenten, invloeden van nieuwe culturen en manieren om dingen te doen en ontdekken, wat een opwindende tijd om deel uit te maken van de BA Gemeenschap!

Welcome Asia-Group picture -1
Ik ben zo opgewonden en gevuld met trots over de Aziatische uitbreiding van de BA-gemeenschap. Dit betekent alleen maar goede dingen - de gemeenschap zal groter en sterker worden!
- Timi, Verenigd Koninkrijk
Het is fantastisch! Ik wist dat er BA over de hele wereld zijn die het briljant doen, maar dat Azië erbij gaat komen is helemaal geweldig, op een manier bewijst dit hoe sterk de BA-gemeenschap kan zijn. Ik kijk er echt naar uit om advies en feedback te krijgen van de jongens daar!
- Simon, Ierland
Het is een geweldige nieuwe kans voor BA's over de hele wereld! Het zal ons de kans geven om verhalen uit te wisselen en te leren van elkaars successen!
- Augustin, Frankrijk
Facebook Comments

Most popular posts

Share This