Recruit NOW
Gary Vee head picture

Gary Vee: 3 Brand Ambassadors, 2 landen, 2 dagen

Dag 1 : Ger en Emma in Dublin

Eerder deze week vond de Tech Summit plaats in Dublin, met Gary Vee als hoofdspreker. Twee BA’s uit de BA.life community, Ger en Emma hadden de geweldige kans om deze beroemde entrepreneur en social media bekendheid te ontmoeten.

Gary V and Emma

Vooral Emma was enorm onder de indruk van Gary, en ze vond zijn advies zo simpel en tegelijkertijd zo van toepassing voor haar eigen bedrijf. “Het was geweldig om hem in actie te zien – hij was authentiek, eerlijk, gepassioneerd en hij benadrukte echt het belang van eerst iets op te bouwen voordat je erover begint te spreken”.

WhatsApp Image 2017-02-17 at 12.50.34
Gary Vee and Ger

Voor Ger was vooral de manier waarop Gary communiceert, met behulp van analogieën die je echt dieper doen nadenken, indrukwekkend. De grootste les van de Summit:

Er is een enorm verschil tussen ondernemers en sucessvolle ondernemers. Wat is jouw waarheid? De waarheid is onbeslist.
-Ger, Dublin

Dag 2: Wong in Antwerpen

Snel terugspoelen naar Donderdag avond, toen de zakenman uit New York een bezoek bracht aan Antwerpen. Hij is altijd heel normaal gebleven, getuigen ook zijn Instagram Stories die beneden gelinkt zijn, wat zich uit in het feit dat hij heel graag jonge en beginnende ondernemers ontmoet. Mensen reizen dan ook vaak door Europa voor een kans om hem te ontmoeten en gratis advies in te winnen.

Het nieuws van Gary Vee’s meetup deed snel de ronde, en 1 van de gelukkige aanwezigen was Brand Ambassador Wong.

Een van de BA’s die ik ken via de Co-working Hub volgt hem op Instagram en deelde het nieuws over de meetup op zijn feed. Ik ben toen snel naar de ontmoetingsplaats gegaan, voor de kans om een van de beste ondernemers van het moment te ontmoeten. Het was niet makkelijk om mezelf door de menigte te ellebogen, maar ik gaf niet op en greep mijn kans.

Hoewel ze, in haar eigen woorden, dood nerveus was voor de ontmoeting, ging Wong er volledig voor. Aangezien ze zelf een beginnende entrepreneur is, worstelt ze nog vaak met rustig blijven tijdens stressvolle situaties. Toch vond ze de moed om Gary net hierover een vraag te stellen.

Zijn advies? “Neem een stapje terug, adem een paar keer diep in en uit en denk na over wat écht belangrijk is, want 99% van de dingen waar je je zorgen over maakt zijn uiteindelijk niet belangrijk. Manage jezelf voordat je anderen kan managen”. Nog steeds onder de indruk van Gary, de BA uit Antwerpen moet nog wennen aan het advies: “wat hij zei sloeg in als een TGV. Het is super logisch, maar tegelijkertijd had ik er zelf nog niet aan gedacht”.

Gary ontmoeten is niet iets wat elke dag kan gebeuren. Hij is de persoon die we allemaal willen zijn, zelfs als we dan nog niet doorhebben. Hij is de meest down-to-earth en gemotiveerde persoon die ik ooit al heb ontmoet.
- Wong, Antwerpen

Een hele grote dankjewel aan Emma en Wong uit Antwerpen, en aan Ger uit Galway om deze ongelooflijke ervaring te delen. Als je ook een inspirerend verhaal hebt dat je graag wil delen met de BA gemeenschap, stuur dan een email naar communications@brandambassador.life

* We weten dat het niet elke dag gebeurd, dat je bekendheden ontmoet; maar je inspirerende verhaal kan gaan over een nieuw persoon die je net hebt ontmoet, of collega’s die jou inspireren. Share the love deze maand en vertel ons naar wie jij opkijkt *

Thanks
Facebook Comments

Most popular posts

Share This