Recruit NOW
customers_on_door_nl

Wat betekent het eigenlijk om een Brand Ambassador te zijn?

Als Brand Ambassador is het belangrijk dat je op een interactieve manier werkt met mensen. Je neemt het merk van de klant mee en brengt ze naar de mensen thuis, op kantoor of evenementen. Je leert ook van andere Brand Ambassadors, en zij leren van jou.

Als Brand Ambassador vertegenwoordig je klanten en hun merken. Het zit allemaal in de naam! Je bent een ambassadeur voor hun merk, spreekt rechtstreeks met klanten over waarom ze hun producten of services zouden moeten afnemen.

Als Brand Ambassador kan je alle soorten klanten vertegenwoordigen, van gevestigde merken tot innovators op de markt, van multinationals tot lokale goede doelen. Ongeacht het type klant, alles draait om het bouwen van vertrouwen. De klant die erop vertrouwt dat je zijn of haar merk goed vertegenwoordigt. Vertrouwen dat je opbouwt met de klant, of je nu koopt of niet.

De human touch

Technologie gaat vandaag steeds meer deel uitmaken van ons leven en bepaalt ook hoe we met elkaar omgaan. Maar we zijn nog steeds mensen, en mensen waarderen de human touch. Dat is wat je aanbiedt als Brand Ambassador.

Je kunt gaan aanvoelen wat klanten willen, wensen of voelen. Hoe ze reageren op het merk. Zo kan je je gesprek indien nodig sturen. Je kunt hun verbinding met een merk dat ze al leuk vinden nog versterken. Of je kunt misverstanden of problemen aankaarten die ze eerder hadden met een merk of product.

Een groep waarbij samenwerken centraal staat

Als Brand Ambassador maak je deel uit van deze prachtige community. Wij zijn allemaal gemotiveerde en ambitieuze mensen die graag plezier maken. Elk van ons heeft een eigen definitie van succes.

Wij houden ook van competitie, met elkaar en met onszelf. En hoewel we het graag tegen elkaar opnemen, samen elkaars successen vieren maakt ook een groot deel uit van wat we doen.

Er is een mooie cultuur van delen, leren en zelf verbeteren. We halen echt het maximum uit elkaars ervaringen, zowel goede als slechte. Als u een Brand Ambassador wordt, krijgt u toegang tot dit mooie netwerk van mensen die u kunnen helpen om uzelf, uw bedrijf en uw carrière te ontwikkelen. Alles wat we vragen is dat u ons ook een gunst bewijst!

Uit het juiste hout gesneden

Brand Ambassadors zijn heel divers, net zoals de mensen waarmee ze spreken. Wij zijn op zoek naar mensen waarop we kunnen rekenen en die de nodige normen kunnen respecteren. Wij zijn open minded over wie bij ons aansluit, je moet gewoon de juiste waarden en energie hebben. Een goede Brand Ambassador zijn betekent verschillende dingen doen voor verschillende mensen. We hebben enkele Brand Ambassadors gevraagd wat dat voor hen betekent.

Voor Karen in Antwerpen betekent het de verantwoordelijkheid die je kreeg appreciëren:

Ik zie het eigenlijk als een eer, omdat je mooie merken vertegenwoordigt. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook helemaal. Als gezicht van een bekend merk betekent het veel voor mij, dus moet ik supergoed presteren. Ik heb 3 grote projecten gedaan en heb er steeds 100 % mijn schouders onder gezet.

Luke uit Dublin vindt dat Brand Ambassador zijn de puurste vorm van groeimogelijkheden is:

Voor mij betekent het mogelijkheden. Iedereen begint met een blanco pagina en de mensen kunnen samen, met hun coach, hun eigen verhaal schrijven.

Voor Simon uit Londen draait alles om mensen:

Als Brand Ambassador gaat het over mensen ontmoeten. Verschillende mensen met een verschillende achtergrond, maar wel eensgezind, omdat ze allemaal sociaal, enthousiast en ambitieus zijn. Er is een echte cultuur van elkaar ondersteunen en verbeteren. Vaardigheden delen en kennis staan centraal voor goed zakendoen. En dat is goed, omdat we uiteindelijk leven in een gedeelde economie.
Facebook Comments

Most popular posts

Share This